Webdesign

Wat maakt een webhosting dienst betrouwbaar?

Tien belangrijke kenmerken

Een simpele zoektocht op internet levert tientallen aanbieders op. Toch zijn er grote verschillen. Uitgangspunt van onze hosting is betrouwbaarheid en veiligheid voor een aantrekkelijk tarief. Hoe wij dat bereiken leest u hieronder.

Ruime ervaring

In websites en hosting

In de afgelopen jaren hebben wij een ruime ervaring opgedaan en een betrouwbaar track-record opgebouwd. Wij verzorgen inmiddels de webhosting van vele ondernemers en zelfstandigen.

Webdesign

High Availability

Zodat we zijn voorbereid

Bij het niet goed funtioneren van de primaire infrastructuur wordt automatisch overgeschakeld op de alternatieve omgeving. Daardoor blijft uw website bij problemen gewoon bereikbaar.

Webdesign

Dubbel uitgevoerd

Voor als er iets uitvalt

Harde schijven, voedingen en stroomtoevoer zijn redundant. Oftewel dubbel uitgevoerd. Dit voorkomt dat de hele omgeving onbereikbaar is bij uitval van één enkel onderdeel.

Webdesign

Redundant netwerk

Voor wereldwijde bereikbaarheid

Het netwerk is aangesloten op de belangrijkste internetknooppunten. Dit zorgt ervoor dat uw website overal goed te bereiken is. Ook als onverhoopt een verbinding uitvalt.

Webdesign

Adequate ondersteuning

Bij storingen en vragen

Als er ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch problemen zijn met de bereikbaarheid van uw wesbiste of als u met vragen zit helpen wij u graag. U kunt rekenen op onze support.

Webdesign

Beveiligde toegang

Om fysiek gevaar te weren

Het datacentrum is beveiligd met een hoogwaardig toegangscontrolesysteem. Alleen geautoriseerd personeel heeft toegang tot de fysieke infrastructuur d.m.v een digitale sleutel.

Webdesign

CCTV camera bewaking

Om gevaar tijdig te signaleren

Er is cameratoezicht op elk gangpad, elke deur en alle datavloeren. Door de 24/7 monitoring en automatische bewegingsdetectie wordt ongeoorloofde toegang voorkomen.

Webdesign

Dagelijkse backups

Voor als het echt mis gaat

Van de gehele omgeving wordt dagelijks, wekelijks en maandelijks een backup gemaakt. Zo kunnen we als er onverhoopt toch iets mis gaat snel handelen.

Webdesign

VESDA brandpreventie

Handelt in geval van brand

Het Very Early Smoke Detection Apparatus (VESDA) systeem is geinstalleerd in alle serverruimtes. Het signaleert gevaar en grijpt tijdig in om schade aan apparatuur te voorkomen.

Webdesign

Airconditioning

Voor een optimale temperatuur

Alle ruimtes zijn voorzien van een geautomatiseerde airconditioning. Om de kans op uitval van apparatuur te beperken. Uiteraard wordt de temperatuur 24/7 gemonitord.

Webdesign