Webdesign

Website op maat

Al vanaf € 650 bereikbaar

Elk succesvol project start met het gezamenlijk vaststellen van uw doelen. Of het nu gaat om een productpagina, website of webshop, wij gaan graag met u de uitdaging aan. Maak gerust een afspraak voor een verkennend gesprek. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Fase 1 - Inventariseren

Werken vanuit uw doelen

In deze fase draait het om u en uw bedrijf. Wat wilt u uitstralen met uw (nieuwe) website? Wat zijn uw belangrijkste doelen en waar onderscheidt u zich mee? Binnen uw budget kiezen we samen een geschikte aanpak.

Webdesign

Fase 2 - Ontwerpen

Visuele stappen zetten

Op basis van het opgestelde plan ontwerpen wij een prototype van uw (nieuwe) website. Door u in een vroeg stadium bij het ontwerp te betrekken is een goed eindresultaat gegarandeerd.

Webdesign

Fase 3 - Ontwikkelen

Het ontwerp implementeren

Het door u goedgekeurde prototype wordt verder ontwikkeld tot een valide HTML website en geimplementeerd op het CMS. Na oplevering ontvangt u login gegevens waarmee u eenvoudig zelf uw eigen website kunt onderhouden.

Webdesign

Fase 4 - Optimaliseren

Meten en verbeteren

Nadat uw website volledig naar wens is wordt deze online geplaatst. Vanaf dat moment kunt u met Google Analytics eenvoudig de effectiviteit van uw website meten en kunnen we samen de website optimaliseren.

Webdesign