Webdesign

Powered by WordPress

Voor effectieve websites

Wij ontwikkelen op basis van het krachtige WordPress. WordPress is een wereldwijd gebruikt, open, Content Management Systeem met miljoenen gebruikers. Het stelt ons in staat om uw website doeltreffend te ontwikkelen en het stelt u in staat om uw website gemakkelijk actueel en relevant te houden.

Wij houden onze WordPress kennis constant actueel. Daardoor kunnen wij uw website optimaal inrichten en beveiligen. Zeker in een wereld waarin CyberSecurity steeds belangrijker wordt is dat een must. Onze support stopt dan ook niet na oplevering.

De gebruiker staat centraal

Bijwerken zonder technische kennis

WordPress is bijzonder gebruiksvriendelijk. Iedereen kan er in korte tijd mee leren werken. Eenvoudig past u pagina's en artikelen aan of plaatst u een nieuw nieuwsbericht. Werken met afbeeldingen of video doet u in een handomdraai.

Webdesign

Zoekmachine vriendelijk

Scoor hoger en trek meer bezoekers

WordPress houdt rekening met zoekmachine optimalisatie. Wij kunnen een extra module installeren waarme u eenvoudig zelf SEO (Search Engine Optimisation) kunt uitvoeren en uw website verder kunt optimaliseren.

Webdesign

Actieve community

WordPress wordt elke dag beter

Door de grote wereldwijde gebruikersgroep en het open karakter wordt WordPress actief onderhouden en doorontwikkeld. Het is daardoor wel van belang dat uw WordPress installatie met regelmaat wordt bijgewerkt. Wij doen dat graag voor u.

Webdesign